Széchenyi 2020 hitelprogram az ÁDÁM-GO Kft-nél

Giniop 9.1.1-21
Giniop 9.1.1-21
Széchenyi 2020

 

 


Komplex Infokommunikációs fejlesztés az Ádám-Go Kft.-nél

A projekt címe: Komplex Infokommunikációs fejlesztés az Ádám-Go Kft.-nél    
A szerződött támogatás összege: 17 121 514 Ft     
A támogatás mértéke (%-ban): 40%   

A projekt tartalmának bemutatása: Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert szereztük be, mellyel cégünk belső működésének fejlesztése valósult meg. Fontosnak tartottuk egy olyan rendszer bevezetését, amelyet saját igényinkre, társaságunk egyedi tevékenységeire szabva tudunk kialakítani, hogy célzottan segíthesse dolgozóink mindennapi munkáját.

Emellett a UCS Éttermi Informatikai Rendszer is beszerzésre került, amelynek a használatával nyersanyagkészletünk mozgását figyelhetjük, valamint gyártási- és logisztikai folyamatainkat is professzionálisan kezelhetjük.

A fejlesztésünk fő célja az volt, hogy vállalkozásunk munkafolyamatait leegyszerűsítsük, ugyanakkor átláthatóbbá és hatékonyabbá is tegyük, mely elengedhetetlen feltétele a versenyképességünk és folyamatos fejlődésünk biztosításának. Az egyes tevékenységeink áttekinthető rendszerben való megjelenítése és kezelése segítséget nyújt üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív üzleti megoldások alkalmazásában.

A fejlesztéssel a vállalatirányítási rendszer 9 db moduljának bevezetését valósítottuk meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak:

A felhőalapú szolgáltatások esetén:

  • Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció
  • Táv- és csoportmunka támogatás funkcionális specifikáció
  • Kontrolling és döntéstámogatás funkcionális specifikáció

Az iWise Cloud22 CRM modul a partnerekkel való kapcsolattartást, árajánlatok egyszerű elkészítését, vevői rendelések kezelését, értékesítési folyamat támogatását biztosítja. Az iWise Cloud22 Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja. Az iWise Cloud22 Kontrolling modul elkészíti a vállalat gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, segít a rendelkezésre álló vagy megszerezhető erőforrások hatékony és eredményes felhasználásában, naprakész információkat biztosít.

A helyben telepített saját szoftver esetén:

  • Elektronikus iratkezelési rendszer funkcionális specifikáció
  • Tudásmenedzsment specializált rendszer funkcionális specifikáció
  • Adott funkcionális célterülethez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer funkcionális specifikáció
  • Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés funkcionális specifikáció
  • UCS StoreHouse v4 Készlet és Gyártás kezelő szoftver modul

Az iWise Iratkezelés modul a működés során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartását teszi lehetővé. A vállalati tudásbázis bővíthető az iWise Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk. Az iWise mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez. Az iWise Munkaügy modul (HR) fő feladata a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentése, az adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása. A UCS StoreHouse raktárkezelő program és vonalkód rendszer segítségével a készlet egyszerűen figyelhető és kalkulációk alapján a költségek minimalizálhatók. Segítségével az alapanyag készletek és gyártási folyamatok átláthatóvá és tervezhetővé válnak.

A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében vettünk igénybe, mely tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, azok testreszabását és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.

A projekt keretében hardver eszközöket is beszereztünk, melyek a rendszer kiépítését és megfelelő használatát segítik.
Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségeknek (a honlapunkon a projekthez kapcsolódó tájékoztató megjelenítése és „C” típusú tábla készítése) is.

A projekt befejezési dátuma: 2021.07.16.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00450